Menukort

Bistro menu (søndag til torsdag)

Hjemmerøget laks

Great Omaha Oksecuvette, béarnaise sauce, grønt du jour

Chokolademousse

3-retter 275,-

 

snacks

Østers naturel 25,- pr. stk.

Chips, tomat, creme fraiche 45,-

Hummus, stegt chorizo 45,-

Kroketter, svineskank 45,-

Confiteret vagtellår, salvie 65,-

Lun kalvehaleterrine 65,-

Skinke af uldgris 95,-

Charcuterie 95,-


forretter

Tagliatelle, svampe, boullion 85,-

Hjemmerøget laks, friskost, syltet agurk, dild 85,-

Slethvar, persillerod puré, spidskål, sauce blanquette 125,-

Jomfruhummer, grillet citron, mayonnaise 145,-


hovedretter

300g. Ribeye, béarnaise 255,-

500g. Ribeye, béarnaise 355,-

400g. Dansk krogmodnet ribeye, béarnaise 370,-

225g. Dansk mørbrad, béarnaise 285,-

(Stegt foie gras til steaken 75,-)

(Rødvinssauce til steaken 35,-)

 

Rørt tatar, béarnaise, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, bacon, cheddar 130,-

Slethvar, persillerod puré, spidskål, sauce blanquette 235,-

 

sides

Pommes frites. 35,-

Hjertesalat, urter, vinaigrette, saltet mandler 40,-

Bønner, parmesan 45,-

Mac’n’Cheese 55,-

Saltbagt rødbede, røget marv, persille 55,-


dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 75,-

 Hvid chokolademousse, citron curd, saltet mandel crumble  75,-

Comté 16 mdr., valnødder, karamelliserede abrikoser 75,-

Flødeboller 40,-