Menukort

Bistro menu (søndag til torsdag)

Ceviche af torsk med sommersalat

Okse, sauce béarnaise, grønt du jour

Cheesecake mousse, rabarber, brændt hvid chokolade

3-retter 275,-

 

Snacks

Østers naturel pr. stk. 25,-

Chips, tomat, creme fraiche 45,-

Skinke af uldgris 95,-

Udvalg af charcuterie 95,-


Forretter

Ceviche af torsk, æble, glaskål, sesam 85,-

Hvide asparges, fedtegrever, sauce mousseline 85,-

Tatar, sorte hvidløg, spidskål, sennepsfrø 85,-

Kammuslinger, ærter, asparges, pancetta 125,-

Jomfruhummer, ramsløg, lardo, blanquette sauce 145,-


Hovedretter

300g. Ribeye, béarnaise 255,-

500g. Ribeye, béarnaise 355,-

400g. Dansk krogmodnet ribeye, béarnaise 370,-

225g. Dansk mørbrad, béarnaise 285,-

(Stegt foie gras til steaken 75,-)

(Rødvinssauce til steaken 35,-)

 

Tatar, sorte hvidløg, spidskål, sennepsfrø 145,-

Burger, oksekød, bacon, cheddar 130,-

Kammuslinger, ærter, asparges, pancetta 235,-

 

Sides

Pommes frites. 35,-

Hjertesalat, urter, vinaigrette, saltet mandler 40,-

Bønner, parmesan, olivenolie 45,-

Tomat, manchego, basilikum 55,-

 

Dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 75,-

 Cheesecake mousse, rabarber, brændt hvid chokolade 75,-

Flødeboller 40,-