Menukort

Bistro menu (søndag til torsdag)

Hjemmerøget laks

Onglet, béarnaise sauce, grønt du jour

Chokolademousse

3-retter 275,-

 

snacks

Østers naturel 25,- pr. stk.

Chips, tomat, creme fraiche 45,-

Lun kalvehaleterrine 65,-

Skinke af uldgris 95,-

Charcuterie 95,-


forretter

Agnolotti, spinat, hvidløg 85,-

Rørt tatar, grøn salat 85,-

Pighvar, fennikel salat, grillet hjertesalatsauce 125,-

Jomfruhummer, grillet citron, mayonnaise 145,-


hovedretter

300g. Ribeye, béarnaise 255,-

500g. Ribeye, béarnaise 355,-

400g. Dansk krogmodnet ribeye, béarnaise 370,-

225g. Dansk mørbrad, béarnaise 285,-

(Stegt foie gras til steaken 75,-)

(Rødvinssauce til steaken 35,-)

 

Rørt tatar, béarnaise, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, bacon, cheddar 130,-

Pighvar, fennikel salat, grillet hjertesalatsauce 235,-

 

sides

Pommes frites. 35,-

Grøn salat 40,-

Bønner, parmesan 45,-

Mac’n’Cheese 55,-

Tomat, basilikum, gedeost 60,-


dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 75,-

Rødgrød, kamille, yoghurt sorbet 75,-

Comté 16 mdr., valnødder, karamelliserede abrikoser 75,-

Flødeboller 40,-