Bistro menu (søndag til torsdag)
Hjemmerøget laks
Great Omaha Oksecuvette, béarnaise sauce, grønt du jour
Chokolademousse
3-retter 275,-
snacks
Østers naturel 25,- pr. stk.
Chips, tomat, creme fraiche 45,-
Hummus, stegt chorizo 45,-
Kroketter, svineskank 45,-
Confiteret vagtellår, salvie 65,-
Lun kalvehaleterrine 65,-
Skinke af uldgris 95,-
Charcuterie 95,-
forretter
Tagliatelle, svampe, boullion 85,-
Hjemmerøget laks, friskost, syltet agurk, dild 85,-
Slethvar, persillerod puré, spidskål, sauce blanquette 125,-
Jomfruhummer, grillet citron, mayonnaise 145,-
hovedretter
300g. Ribeye, béarnaise 255,-
500g. Ribeye, béarnaise 355,-
400g. Dansk krogmodnet ribeye, béarnaise 370,-
225g. Dansk mørbrad, béarnaise 285,-
(Stegt foie gras til steaken 75,-)
(Rødvinssauce til steaken 35,-)
Rørt tatar, béarnaise, grøn salat 145,-
Burger, oksekød, bacon, cheddar 130,-
Slethvar, persillerod puré, spidskål, sauce blanquette 235,-
sides
Pommes frites. 35,-
Hjertesalat, urter, vinaigrette, saltet mandler 40,-
Bønner, parmesan 45,-
Mac’n’Cheese 55,-
Saltbagt rødbede, røget marv, persille 55,-
dessert
Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 75,-
Hvid chokolademousse, citron curd, saltet mandel crumble 75,-
Comté 16 mdr., valnødder, karamelliserede abrikoser 75,-
Flødeboller 40,-